Kun kokki paljastaa salaisen reseptinsä trooppisen hedelmän sisällä kypsennetystä possusta, haluavat ihmiset välittömästi kokeilla sitä kotona! Imgur käyttäjä Whiskey Jellyn possulla täyttämää ja pekoniin käärimää ananasta on alettu kutsua nimellä swineapple eli porsananas ja se on vuoden puhutuin bbq-ilmiö. Kuvat ruokakokeilusta ovat saavuttaneet valtavaa huomiota sosiaalisessa mediassa.
Pizzan täytteinä kinkku ja ananas ovat aina jakaneet ruokafanaatikot kahteen ryhmään. Jos siis vihaat trooppisten hedelmien sekoittamista possuun, nyt on hyvä aika sulkea nettiselain.

Kotikokin nettiin laittama kuva porsaan ulkofileellä täytetystä ja pekoniin kääritystä ananaksesta on saanut ihmiset ihastuksen valtaan. Pekoniin kääriminen pitää ananaksen ja lihan sen sisällä erityisen mehevänä. Ja vaikka ruoka on alun perin nähty internetissä jo vuonna 2015, vasta tänä vuonna se saavutti massiivisen suosion.

Swineapple valmistetaan kaivertamalla ananas ontoksi, täyttämällä se possun ulkofileellä, käärimällä sitten pekoniin ja savustamalla reilussa sadassa asteessa viisi tuntia.

Possun sisälämpötilan tulee olla yli 70 astetta ja pekonin voi kiinnittää ananaksen pintaan puutikuilla.

Vaikka palaute on ollut pääasiassa ylistävää, on osa ihmisistä ihmetellyt miten kombo voi mennä läpi savustettuna muttei pizzan päällä. Nämä lienevät nyt niitä makuasioita.

Lue alkuperäinen artikkeli.

Kuvat: Cayobo