Horeca-ala on viime vuodet ollut kovan työvoimapulan vaikutuksen alla. Koronan vaikutuksesta tilanne on kääntynyt täysin toiseen suuntaan. Töitä ei ole kuin harvoille ja valituille, jos heillekään. Alalle on tyypillistä nopeat rekryt, viikonloppupainotteisuus sekä sesonkityöt. Monet työnhakupalvelut ovat liian jäykkiä ja hitaita horecan tarpeisiin.​

Tarjontaa huippuosaajista on paljon, mutta minne työnhakijana itse aktivoituisin? Missä pääsen kertomaan erityisosaamiseni, kunnianhimoni tai heittäytymiseni vaikka sesonkipestiin? FCF Työtä- ja tekijöitä on sinulle, joka etsit huippuosaajia parhaille paikoille tai sinulle, joka haet unelmiesi työpaikkaa.​

Soita meille!Laita sähköpostia!Palaa takaisin
Tilaa FCF-uutiskirjeja pysyt ruokatrendien aallonharjalla!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi: