Topfoodsin irtopakastetut juustot

Topfoods laktoosittomien irtopakastettujen juustojen tuoteperhe kasvaa! Mozzarellahelmiperheen pienin on vain yhden gramman painoinen, mutta silti näyttävä ja maukas lisä salaateissa tai keiton päällä. Valikoimiimme kuuluu myös irtopakastetut El pastor vuohenjuustot. Irtopakastetut juustot ovat tasapainotuotteita, joiden avulla katteen hallinta on helppoa eikä hävikkiä synny.

El Pastor vuohenjuustot

El Pastor juustot ovat olleet jo vuosikymmenten ajan standardi espanjalaisissa kodeissa ja nyt olemme ylpeitä siitä, että voimme tuoda Espanjan herkulliset vuohenjuustot suomalaisten herkkusuiden ulottuville.

Maukkaat ja korkealaatuiset käsintehdyt juustot ovat olleet El Pastorin intohimona jo yli 70 vuotta. Don Salvador Rodriguez aloitti maidon keräyksen fajanssipurkkeihin tuottaakseen käsityönä valmistettua herkullista juustoa kyläläisille. Tätä perinnettä kunnioittaen tarjoamme nyt uudet irtopakastetut vuohenjuustotuotteet Suomen markkinoille Topfoods Finlandin kautta.

Espanjan Zamoran ja La Manchan -alueilla valmistetut El Pastor juustot ovat Espanjalaisen ruokaperinteen inspiroimia ja täydentävät siksi maan hienoa ruoka- ja juomakulttuuria. Tämä tunne ja maku löytyy jokaisesta palasta El Pastor juustoa.

El Pastor vuohenjuustot saatavilla laktoosittomana syksyllä 2020!