Italialaisten huippukokkien valinta!

Rummo-pastat valmistetaan parhaasta durumvehnästä ja niiden proteiini- pitoisuus on markkinoiden korkein (14,5%). Pasta säilyttää muotonsa keitettäessä ja purutuntuma on erinomainen – aina ”al dente”.

Italialaisen Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan. Rummon korkealaatuiset raaka-aineet, durumvehnä ja lähdevesi, sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Rummo on aina al dente, sillä se on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Rummon proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein: 14,5 %. Lisäksi Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän.