Tuo punaisen ja vihreän sävyjä joulukoristeiden lisäksi myös osaksi joulupöytääsi mielenkiintoisten ruoka- ja juomatarjoiluiden muodossa.

Punainen

Negroni, katkeran makea juoma on täydellinen punainen cocktail jouluun. Se on nopea ja helppo valmistaa nopeasti.

Za’atarilla maustettu punajuuridippi vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä. Tämä punajuuren ja vuohenjuuston yhdistelmä on herkullisen moniulotteinen makuelämys.

Kukkakaalipihvit. Nokare oranssinpunaista lohikaviaaria rapeiden kukkakaalipihvien päällä tekee näistä hauskoja jouluvälipaloja.

Paahdettuja tomaatteja, anjoviksia ja kapriksia. Anjovikset ja karpikset antavat loistavan maun marinoituihin tomaatteihin ja ovat loistava valinta grillatun maalaisleivän päälle.


	

Vihreä

Pepinon kosto. Tämä elinvoimaisen vihreä Tequila-juoma on valmistettu sekalaisista kurkkuviipaleista ja basilikanlehdistä.

Inkivääristä, makeasta herneestä ja misosta sekoitettu levite. Tämä levite valmistetaan soseutetuista makeista herneistä, kampasimpukoista, inkivääristä ja jalopenosta. Se on maustettu misolla herkullisen umami-maun saavuttamiseksi.

Ruusukaali, pancetta ja parmesaani ohuiksi viipaloituina leivän päälle.

Rapea lehtikaali sitruuna-jogurtti dipillä. Lehtikaalin paahtaminen extra-neitsytoliiviöljyllä tekee niistä erittäin maukkaita ja terveellisiä sipsejä.