Sosiaalinen mediayhtiö kertoo, että 80 prosenttia heidän vuoden 2021 ennusteistaan ​​toteutui.

Nyt on hyvä aika alkaa ennustamaan tulevaa vuotta 2022. Joulukuussa pohditaan toki myös mennyttä vuotta, mutta ehdottomasti hauskempaa on villisti spekuloida tulevaa.

Monet brändit julkaisevat vuosittaisia ​​ennusteita uudenvuoden trendeistä, ja Pinterest, jonka lisäetu on pääsy ihmisten kiinnostuksen kohteiden tietoihin, on juuri julkistanut ennusteensa vuoden 2022 suurimmista ruoka- ja juomatrendeistä.

”Iltapäivätee tulee olemaan uusi happy hour” ja ”Ihmiset valitsevat töiden jälkeen juomien sijaan darjeelingin ystävän kanssa” on Pinterestin vahvimpia ennustuksia vuodelle 2022 . Palvelun mukaan haut ”teejuhla – estetiikka” ja ”miten juon teetä ” ovat olleet viime aikoina huipussaan kaikissa ikäryhmissä. (Kasvussa ovat myös: ”butterfly pea tea”, ”vintage teekutsut” ja ”teeruokaideat”.)

Muita nousussa olevia ruokatrendiennusteita ovat monimutkaiset kakut ja ”esi-isien ruoat”, jotka he määrittelevät ”jonkun isovanhempien resepteiksi”.

Kakkujen osalta brändi kirjoittaa: ”Ihmiset tekevät hienostuneita kakkuja ilmaistakseen heidän mielialaansa, painovoimaa uhmaavista tasoista kupla- ja 3D-kakkuihin.” Epätavallisten kakkujen haut ovat kaksinkertaistuneet jo tänä vuonna, ja haut ”taidekakkuideoita” ovat kolminkertaistuneet. Nämä ilmiöt vain jatkavat kasvuaan.

Mitä tulee matkustamiseen, Pinterest uskoo, että etsimme yöelämyksiä sekä all inclusive -matkailua, joka vaatii meiltä mahdollisimman vähän suunnittelua. Ennusteidensa tueksi brändi analysoi jatkuvasti, mitä yli 400 miljoonaa Pinterest-käyttäjää ympäri maailmaa etsii suosituimmista luokista.

Alkuperäinen artikkeli: https://www.foodandwine.com/news/pinterest-food-trends-2022-predictions