Kymppi-Maukkaat Oy elää vahvasti suomalaisen ruokavuoden rytmissä. Vaalimme suomalaista ruokakulttuuria tuoden mukaan moderneja tuulahduksia tuotevariaatioiden ja resepti-ideoiden kautta.
Mämmin lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat laatikkoruoat ja juuressoseet, leivonnaispakasteet, säilykkeet, kastiketiivisteet sekä kuivien elintarvikkeiden pakkauspalvelu. Kymppi-Mämmi on Suomen suosituin ja tunnetuin mämmi. Tehtaassamme valmistetaan oman Kymppi-brändin lisäksi private label -tuotteita sekä vähittäiskauppaan että HoReCa-sektorille. Teollisuuden alihankinta on osa tuotantoamme. Kymppi-Maukkaat Oy kuuluu perheomisteiseen Laihian Mallas -konserniin.

Kymppi Ruokaherne on suomalaista hernettä, joka lajitellaan ensimmäisen kerran jo tilalla. Herneen lajittelua jatketaan tehtaalla ja jokaisen herne-erän laatu varmistetaan keittokokeella. Kuivatussa herneessä on aina riski, että mukana on viljan jyviä tai muuta gluteenia sisältävää viljasta lähtöisin olevaa ainesta. Varmistamme herneen gluteenittomuuden.

Varmistamme herneen gluteenittomuuden:

  •  herneen laatu: luomuviljelijät, esinäytteet, raaka-aineen             vastaanottotarkistukset
  •  käsittelyohje herneiden huuhtelemiselle ja mahdollisten roskien poistamiselle
  •  säännölliset gluteenitestaukset

Käyttöohje
Huuhdo herneet ja laita likoamaan kylmään veteen yöksi. Poista mahdolliset roskat.