Gordon Ramsay aikoo laajentaa ravintola-imperiumiaan ansaittuaan viime vuonna yli 15 miljoonaa puntaa. Ramsay omistaa tällä hetkellä 35 ravintolaa ja hän aikoo avata vielä 50 lisää.

Julkkiskokki Gordon Ramsaylla on laaja maailmanlaajuinen seuraajakunta tv-ohjelmiensa ansiosta. Hänellä on myös kymmeniä kuuluisia ravintoloita Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa. Koronaviruspandemian keskellä Ramsay vie eteenpäin suunnitelmiaan laajentaa ravintolaimperiumiaan. Kokin ja hänen yrityksensä Gordon Ramsay Holdingsin arvioidaan olevan arvoltaan 200 miljoonaa puntaa.

This Is Money -lehti kertoo, että Ramsayn ravintolaimperiumi teki viime vuonna tulosta yli 15 miljoonan puntaa ennen veroja pandemiasta huolimatta. Siksi Covid-19-pandemia ei paina hänen pyrkimyksiään luoda ”miljardin dollarin ruokailuehdotus’’. Hän uskoo vahvasti, että tulevat ravintolat luovat noin 2000 työpaikkaa Isossa-Britanniassa pääkonttorin työntekijät mukaan luettuna.

Daily Mail UK: n mukaan Ramsay paljastaa, että hänen suuret suunnitelmansa, unelmansa ja maailmanlaajuinen strategiansa ovat niin kunnianhimoisia, että se pidättää henkeä. Hän kommentoi myös, että heidän on tarkkailtava pandemian tilannetta ja vaikutuksia, mutta oltava edelleen optimistisia ja kunnianhimoisia. Intohimoiselle kokille on tärkeämpää investoida teollisuuteen tukeakseen toimittajia ja luomalla lisää työpaikkoja.

Ramsayn ravintolabrändien pitkä lista sisältää muun muassa kolme Michelin-tähdellä varustettua fine dining -lippulaivaa Chelseassa ja Peturs Belgraviassa. Siellä on myös Bread Street Kitchen, Heddon Street Kitchen, Union Street Cafe ja Street Pizza, jotka kuuluvat asteikon vaatimattomimpaan päähän. Suurin osa ravintoloista on tällä hetkellä keskittynyt Lontooseen. Ramsay odottaa kuitenkin lisää mahdollisuuksia muissa kaupungeissa, kuten Manchesterissa ja Newcastlessa, lisäksi laajentuminen todennäköisesti tuo ravintoloita outletteihin pääkaupungin ulkopuolelle.

Yksi uusista suunnitelmista on käynnistää uusi Street Burger -myymälä. Aiheeseen liittyvien raporttien mukaan myyntipiste mallinnetaan hänen 15 puntaa sisältävällä Street Pizza -brändillään. ONKO TÄMÄ JO TEOTEUTUNUT? Lisäksi Hell’s Kitchenin toinen haara on tarkoitus avata Dubaissa. Samoihin aikoihin Pub and Grill –myymälän on tarkoitus avata Macaossa.

Maailmanlaajuinen pandemia ei selvästikään pysäytä Ramsayta, koska hän onnistui saamaan 100 miljoonan dollarin sopimuksen sijoittaja Lion Capitalin kanssa tarkoituksena laajentuminen Pohjois-Amerikkaan. Tästä syystä hänellä on myös pubi ja grilliravintola Caesarin palatsissa Las Vegasissa ja pihviravintolat Baltimoressa ja Atlantic Cityssä.

Seuraavaa laajennuskierrosta varten Gordon Ramsay Holdings -yritys neuvottelee nyt potentiaalisten tukijoiden kanssa Isossa-Britaniassa ja Aasiassa. Jos hänen nykyinen avajaisohjelmansa osoittautuu onnistuneeksi, se lisää boostia hotelli- ja ravintola-alalle, jota maailmanlaajuinen pandemia on vahingoittanut pahasti. Ramsay sanoo olevansa vakuuttunut siitä, että hän voi menestyä siellä missä muut, kuten TV-kokki Jamie Oliver, on epäonnistunut.

Ramsay hyödyntää yli 30 vuoden ravintola-alan kokemustaan, joka keskittyy aina vieraisiin ja heidän kokemukseensa.

Lue alkuperäinen artikkeli https://www.foodworldnews.com/articles/69380/20201104/%C2%A315-million-profit-gets-gordon-ramsay-additional-50-restaurants.htm