Bonduelle on ranskalainen perheyritys, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1853 asti. Bonduelle perustaa toimintansa innovaatioon, monipuoliseen tuotesarjaan ja ainutlaatuiseen osaamiseen vihannestuotteiden tuottajana. Bonduelle haluaa tarjota mahdollisimman ravintorikkaita ja laadukkaita vihanneksia, joiden tuotanto tukee kestävää kehitystä ja säästää ympäristöä. Tavoitteena on myös toimia maailmanlaajuisesti edelläkävijänä hyvinvoinnin edistämisessä kasvistuotteiden avulla.

 

Ympäristö- ja terveystietoisen valinta

Kasvisruoka on nostanut suosiotaan ja on fiksu valinta niin terveyden kuin ympäristönkin kannalta. Kasviperäisten tuotteiden ilmastovaikutukset ovat huomattavasti pienempiä kuin vastaavien eläinperäisten. Kasvisruuassa käytetään monipuolisesti hyviä proteiinin lähteitä, joista yksi vaihtoehto on runsaasti proteiinia sisältävät ja maukkaat palkokasvit.

Bonduellella on nyt tarjota monipuolinen Easybag-tuotesarja ravintorikkaita ja laadukkaita säilykevihanneksia ympäristöystävällisessä ja helppokäyttöisessä pakkauksessa. Valikoiman tuotteet ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan.

Bonduelle Easybag -tuotteita myy Kespro, Metro, Meira Nova, Heinon Tukku sekä PATU.

Lue lisää ja inspiroidu herkullisista resepteistä: www.bonduelle-foodservice.fi