Salasana lähetetään sähköpostitse.

Food Channel Finland ja pistejärjestelmä

 

Tervetuloa Food Channel Finland -sivuille!

Food Channel Finland palkitsee aktiiviset käyttäjät pisteillä, joita voi vaihtaa rahanarvoisiin etuihin. Erilaisilla päivittäisillä aktiviteeteilla pystyt keräämään itsellesi pisteitä, joita voit käyttää FCF:n omassa verkkokaupassa. Verkkokaupasta löydät erilaisia ammattitason keittiövälineitä ja muita ruoanlaittoon liittyviä tuotteita. Tuotteet vaihtuvat sen mukaan, mitä varastossamme milloinkin on, joten jos jokin kaupassa oleva tuote kiinnostaa, kannattaa se ostaa pisteilläsi mahdollisimman nopeasti. Emme siis takaa, että yhtä ja samaa tuotetta on saatavilla jatkuvasti.

 

Mistä pisteitä sitten saa?

  1. Rekisteröityminen onnistuneesti Food Channel Finland -sivustolle: 100 pistettä.
  2. Päivittäinen kirjautuminen palveluun: 10 pistettä per päivä.
  3. Kommentointi: 5 pistettä. Pisteytettyjä kommentteja voit julkaista maksimissaan 5 päivässä, tarkoittaen, että päivässä on mahdollista kommentoida 25 pisteen edestä. (Kommentteja voi julkaista enemmänkin mutta pisteitä saa vain viidestä per päivä.) Huomaathan, että menetät pisteesi, jos kommenttisi poistetaan sen ollessa sivuston ohjeiden vastainen. Voit lukea lisää käyttöehdoista.
  4. Videon katselu: 10 pistettä.
  5. Suosituksen lähettäminen: 10 pistettä. Voit kutsua tuttaviasi palveluun jakamalla profiilistasi löytyvän suosituslinkin esimerkiksi sähköpostitse.
  6. Rekisteröintiin johtanut suositus: 100 pistettä. Jos suosituksesi johtaa tuttavasi rekisteröintiin, ansaitset 100 lisäpistettä. Myös tuttavasi saa rekisteröintiin kuuluvat 100 pistettä.

 

Edellä mainitut pisteet lahjoitetaan käyttäjille automaattisesti, joten jos jostain syystä et saa pisteitä aktiivisuudestasi, otathan yhteyttä Food Channel Finland asiakaspalveluun osoitteessa fcf@foodyallen.fi