Salasana lähetetään sähköpostitse.

Jos seuraat ruokamaailmaa sosiaalisen median välityksellä, olet varmasti  törmännyt viimeisen vuoden sisällä Air Fryer -laitteisiin. Monien mielestä parhaat ranskalaiset perunat syntyvätkin juuri Air Fryerillä. Toisten mielestä kookosöljy on paras öljy ranskalaisten paistamiseen, mutta se vaikuttaa kyllä makuun kohtuuttoman paljon. Air Fryerilla ranskalaisten valmistaminen on kuitenkin kokeilemisen arvoinen idea.

Testi toteutetaan luonnollisesti samalla tavalla leikatuista, saman painoisista ja samaa lajiketta olevista perunoista. Toisena kilpailijana perinteinen uppopaistettu ranskalainen ja toisena Air Fryer -laitteella valmistettu. Kaikki tietävät miltä uppopaistetut ranskalaiset maistuvat, joten ne lienevät paras vertailukohta. Air Fryer -ranskiksista haluttiin lisäksi tarkistaa, kuinka lähellä uunissa valmistettuja ranskalaisia ne ovat. Uunissa kun syntyy yleensä epätasaisesti kypsyneitä ranskalaisia, sillä ilman kierto ei ole tasaista toisin kuin toivottavasti Air Fryerillä.

Ammattikokki toki tietää minkä takia ranskalaiset valmistetaan rasvakeittimessä ja näin olleen ennakko-odotukset ovat rasvakeittimen puolella, mutta toiveikas voi silti olla. Sillä Air Fryerillä valmistetut ranskikset olisivat huomattavasti terveellisempiä, jolloin niitä voisi syödä enemmän.

Lue alkuperäinen artikkeli.