Salasana lähetetään sähköpostitse.

Ystävänpäivä on erinomainen syy herkutteluun. Kutsu ystävät kylään tai valmista itse herkulliset ruokalahjat – lähes kaikkea voi dipata suklaaseen.

Kaikki suklaalla päällystetty maistuu herkulliselta. Tässä parhaimmat vinkit överimakeisiin suklaaherkkuihin, jotka tyydyttävät pahimmankin suklaa-addiktin himon. Valmista ystäville, perheelle tai vaikka työkavereille.

 

Tummalla suklaalla kuorrutetut mansikat ovat klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista.

Suklaaseen dipatut banaanipalat säilytetään pakastimessa. Ne ovat herkullisia joko jäädytettynä tai sulatettuna. Voit myös dipata koko banaanin suklaaseen ja koristella vaikka rouhituilla pähkinöillä ja nonparelleilla.

Dippaa suklaakeksit tummaan suklaaseen, niin saat niihin enemmän makua. Viimeistele pistaasimurulla. Toimii hyvin myös muiden keksien kanssa.

Rakastatko lakritsia? Kasta lakritsipalat suklaaseen ja ripottele päälle nonparelleja.

Mandariinit ovat nyt parhaimmillaan. Kuori ja putsaa mandariinipalat kunnolla ja dippaa puolet palasta suklaaseen. Viimeistele pistaasimurulla.

Suklaaseen dipatut suolatikut sopivat juhliin ja naposteltavaksi. Kasta puolet suklaatikusta maito- tai valkosuklaaseen ja koristele rouhitulla suklaalla.

Dippaa tuoreet vaahtokarkit suklaassa ja koristele kookoshiutaleilla tai keksimuruilla. Käytä mielikuvitusta koristelujen kanssa! Kokeile myös marenkia.

Suklaassa pyöritellyt omenalohkot koristellaan granolalla. Toimii erinomaisesti myös kirpeämpien omppujen kanssa.

 

Alkuperäinen artikkeli.

Kuva: Shutterstock