Salasana lähetetään sähköpostitse.

Täydellisesti jäähdytetyn viinin salaisuus on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

Lämpötilojen noustessa juomien pitäminen kylmänä saattaa aiheuttaa monelle haasteita. Jääpalojen lisääminen ei sovi kaikkiin juomiin, joten on kehiteltävä muita kikkoja. Esimerkiksi valkoviini väärin jäähdytettynä on epämiellyttävä kokemus. Jopa muuten erinomainen viini saattaa jättää suuhun happaman maun, jos se on vähänkään liian lämmintä. Jäähdyttämällä valkoviinipullosi tee itsellesi palvelus ja jäähdytä myös lasisi – oikealla tavalla.

Näin herätät sisäisen sommelierisi. Laita kourallinen jäitä viinilasiin ja hölskytä niitä pyöreällä liikkeellä niin kauan, kunnes lasin ulkopinta on huurteinen. Kaada jäät pois ja laita viini jäähdytettyyn lasiin. Tämä kikka pitää viinisi kylmempänä pidempään ja tekee sen juomisesta paljon nautittavamman kokemuksen.

 

Alkuperäinen artikkeli.

Kuva: Shutterstock