Salasana lähetetään sähköpostitse.

Käytä tätä simppeliä kikkaa arvioidaksesi, onko avokado sopivan kypsä syötäväksi.

Eikö olekin turhauttavaa halkaista avokado, jonka kuvittelet kypsäksi ja löydätkin sisältä ruskeaa, limaista sotkua? Avokadot halkaistaan yleensä juuri ennen tarjoilua, jolloin tämä on erityisen ärsyttävää. Mutta ei enää huolta! On olemassa yksinkertainen ja idioottivarma tapa varmistaa, että avokado on sisältä kermainen ja herkullisen vihreä.

Varmistaaksesi, että ostat kaupasta kotiin täydellisen vihreän ja sisältä kermaisen avokadon ilman ruskeita pilkkuja, kannattaa kurkata kannan alle. Se on ainoa keino varmistaa, mitä tapahtuu avokadon kuoren alla.

Ota pois pieni kanta avokadon päältä. Jos se lähtee pois helposti ja löydät alapuolelta vihreää, sinulla on hyvä avokado, joka on kypsä ja valmis syötäväksi. Jos löydät alta ruskeaa, avokado on ylikypsä ja todennäköisesti löydät sisältä ruskeita pilkkuja. Ja jos kanta ei lähde irti, avokado ei ole vielä tarpeeksi kypsä syötäväksi.

 

Alkuperäinen artikkeli.

Kuva: Shutterstock