Salasana lähetetään sähköpostitse.

Food Channel Finlandin ensimmäinen pääpalkinto on matka Meatopia-ruokafestivaaleille Lontooseen. Palkinto arvotaan syksyllä kymmenen eniten pisteitä keränneen käyttäjän kesken!

Yhdysvalloista tiensä Englantiin löytänyt Meatopia-ruokafestivaali keskittyy laadukkaaseen ja eettisesti tuotettuun lihaan, joka valmistetaan maailman huippukokkien toimesta avotulella.

Meatopia on koollekutsu kaikille lihanhimoisille perfektionisteille jotka vaativat vain parasta maun ja alkuperän suhteen. Joten haarukka kouraan ja veitsi terään, sillä Meatopian kokit, teurastajat ja käsityöläiset ovat vannoneet toteuttavansa seuraavaa agendaa:

LUPAAMME… OIKEAA TULTA

Ei butaania, ei propaania, ei uuneja eikä varsinkaan mitään mikroaaltouunisekoilua. Vain puulla tai hiilillä kokattua lihaa makuaistisi iloksi.

LUPAAMME… VAIN PARASTA

Jokainen tarjoilemamme lihanpala on kasvatettu parhaassa ympäristössä ja täysin ilman hormooneja, antibiootteja tai eläimiin kohdistuvaa julmuutta.

LUPAAMME… EETTISESTI TUOTETTUA LIHAA

Käyttämämme eläimet ovat joko harvinaisia rotuja tai alkuperäisrotuja. Eläimet on siitetty, kasvatettu ja teurastettu paikallisesti ja hankittu mahdollisimman läheltä.

LUPAAMME… HERKKUJA KÄRSÄSTÄ HÄNTÄÄN

Haluamme tarjota lihaa johon et välttämättä törmää jokapäiväisessä käytössä tai kotikeittiössä. Meatopiassa juhlistamme koko eläintä ja kannustamme myös asiakkaitamme siihen.

LUPAAMME… PARHAAT JUOMAT

Mietitkö millä lihat tulisi huuhtoa alas? Meatopia tarjoaa parhaat käsintehdyt oluet, hienoimmat viinit ja maukkaimmat väkevät ruokiesi kylkeen.

LUPAAMME… ELÄVÄÄ MUSIIKKIA JA VIIHDETTÄ

Meatopia ei ole pelkkää syömistä ja juomista. Paikalla on live-bändejä, teurastusesittelyjä, vapaamuotoisia työpajoja, taideinstallaatioita, suosikki katuteatterimme ja ällistyttäviä performansseja.

Lisää tietoa löydät täältä.