Salasana lähetetään sähköpostitse.

Myytinmurtajien Adam Savage ja The Food Lab -Youtube-kanava selvittävät kuinka kuumassa pihvi tulisi paistaa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Paistatpa pihvisi sitten perinteisellä ensin ruskistus ja sitten kypsennys -menetelmällä tai modernimmalla sous-vide -kypsennyksestä ruskistukseen tempulla, on kypsennyksen tärkein osa suutuntuman ja maun osalta kovalla lämmöllä ruskistaminen.

Nopeasti voisi kuvitella, että mitä nopeammin ja mitä kuumemmalla ruskistus tapahtuu, sen parempi. Pitkä kypsennysaika kun kuivattaa lihan paistopinnan alle kuivan harmaan renkaan. Mutta kun katsot videon Syracusen Yliopiston pihvinpaistosta sulan metallin avulla, selviää että kypsennys voi tapahtua myös liian kuumassa.

Siispä Myytinmurtajista tuttu Adam Savage ja The Food Lab löivät päänsä yhteen San Mateolaisella takapihalla, ja kokeilivat sous-vide -kypsennetyn pihvin paistamista neljällä eri metodilla ja neljässä eri lämpötilassa.

Lue alkuperäinen artikkeli.