Salasana lähetetään sähköpostitse.

Pienpanimoiden oluen tai ”käsityöläisoluen” (eng. Craft beer) määrittely saattaa olla hankalaa mutta jokaisella oluen ystävällä on oma tulkintansa ja oma tarinansa jaettavana. Jotta käsityöläisoluen määrittely ei juurikaan helpottuisi, jokainen käsityöläisolut on uniikki kokemus.

Miksi juoda käsityöläisolutta?

 Käsityöläisolutta on kuvailtu monella tavalla: 10 minuuttia täyttä nautintoa, onnea lasissa, autenttista, aatteellista juomaa, josta tulisi nauttia ja niin edelleen. Käsityöläisolutta tulisi nauttia arjen juhlallisuuksien yhteydessä ja monet luettelevat sen yhdeksi elämän hienouksista, joka tekee päivästä hieman maukkaampaa.

Jokainen lasillinen edustaa tekijänsä luovuutta ja intohimoa ja raaka-aineiden moninaisuutta. Käsityöläisolutta arvostavat miljoonat ympäri maailmaa. Miljoonat ihmiset, jotka näkevät käsityöläisoluen muunakin kuin käyneenä juomana. Sen sijaan käsityöläisolutta tulisi nauttia kohtuullisesti se tulisi jakaa ja sitä tulisi kunnioittaa. Kyseessä oleva monipuolinen olut ei vain paranna ruokakokemusta mutta se tulisi ottaa osaksi ruoanlaittoa raaka-aineen muodossa.

Käsityöläisoluella on monia haasteita mukaan lukien vaikea pääsy markkinoille, raaka-aineiden ja laitteiden korkeat hinnat ja operointi korkeasti säädellyllä ja korkean veroprosentin markkinassa. Muista, kun tuet paikallisia pienpanimoita, tuet myös paikallista yhteisöä ja käsityöläisoluen kulttuuria. Tämä taas auttaa pienpanimoita luomaan työpaikkoja ja tukemaan paikallista yhteisöä.

Lue lisää täältä.