Salasana lähetetään sähköpostitse.

Hiilihapotetut hedelmät ja marjat nostavat vitamiinien nauttimisen kokonaan uudelle tasolle. Tällä ohjeella valmistat maukkaat ja ennen kaikkea hauskat hedelmät ja marjat helposti kotona. Kokeile ja ihastu!

Ylläolevassa videossa esitellään, miten saat hiilihapotettua hedelmät ja marjat helposti kotona. Toisin sanottuna saat helposti muutettua hedelmien tai marjojen sisällä olevan mehun herkulliseksi limsaksi, joka tuo loistavasti esille hedelmien ja marjojen ominaismaun. Kuten videolta näkyy ne ovat myös loistava puheenaihe ja juhlien yllättäjä (ja huomattavasti perinteistä limonadia terveellisempiä). Ystäväsi luulevat syövänsä tavallisia rypäleitä, appelsiineja ja mansikoita osaamatta odottaa yllätystä!

”Näin appelsiineista tulee appelsiinimaisempia ja rypäleistä rypäleisempiä”

Näin valmistat hiilihapotetut herkut kotona

 Tarvitset:

Haluamasi määrän hedelmiä ja marjoja

Muovisen kylmälaukun

Muovikelmua

Muutaman lohkareen kuivajäätä

Pyyhkeen

Laita kuivajäät kylmälaukun yhteen nurkkaan ja peitä pyyhkeellä (estää jäätymisen). Laita valitsemasi hedelmät ja marjat myös kylmälaukkuun. Voit hyvin täyttää koko kylmälaukun ja käyttää erilaisia hedelmiä tai marjoja tai vaihtoehtoisesti täyttää koko laukun pelkästään yhdellä suosikilla. Sulje kylmälaukun kansi. Peitä koko kylmälaukku muovikelmulla. Kiinnitä erityistä tarkkuutta kannen sauman peittämiseen. Anna koko paketin olla noin 12-14 tuntia. Tämän jälkeen poista muovikelmu kylmälaukun päältä, avaa kylmälaukku ja kuplivat hedelmät ja marjat ovat valmiita nautittavaksi. Tämä loistava herkku sopii juhlaan ja arkeen!

Kerro meille, onnistuiko valmistus kotona ja mitä mieltä ystävät olivat.

Lue lisää täältä.